Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر پنجشنبه روابط عمومی این اداره‌کل، محمدمهدی رجایی‌فرد افزود: برنامه‌های عزاداری با توجه به شرایط موجود از آرشیو سال‌های قبل تولید محتوا و در فضای مجازی منتشر می شود تا این کمیته به نوعی رسالت اصلی خود را به سرانجام برساند.

وی ادامه داد: این برنامه‌ها به معرفی آثار معنوی ثبت‌شده یزد و مراسم مذهبی و نواهای عاشورایی، سبک عزاداری ، هم‌افزایی بین دبیرخانه حسینیه ایران و اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد تمرکز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول اظهار کرد: برگزاری جلسات مجازی آموزشی در خصوص آیین‌های محرم با پخش زنده در فضای مجازی، هماهنگی اعضا در پخش محتواهای تولیدشده با هشتک کمیته مذهبی معنوی از دیگر برنامه‌های این کمیته در محرم امسال است.

به گفته رجایی فرد، برنامه‌ریزی برای جذب گردشگران ورودی در دوران پساکرونا از جمله موضوع هایی است که در نشستی بررسی شد.

فعالیت‌های کمیته تخصصی گردشگری مذهبی معنوی یزد در سال‌های قبل از شیوع ویروس کرونا برای  آشنایی گردشگران خارجی با فلسفه قیام عاشورا و با بهره‌گیری از حضور روحانیان مسلط به زبان‌های خارجی و راهنمایان گردشگری تهیه وتدوین شد و در اعیاد مذهبی مسلمانان و مراسم سال نو میلادی برای گردشگران خارجی برنامه‌هایی اجرا شد.

سه شنبه ۱۹ مردادماه جاری ، نخستین روز ماه محرم سال ۱۴۴۳ هجری قمری است.

از ابتدای همه‌گیری کرونا در یزد ۷۶ هزار و ۵۹۳ نفر در استان به کرونا مبتلا شدند و ۲ هزار و ۲۹ نفر نیز بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ فوت کردند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود و تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم  بیماری کووید ۱۹ است  و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

استان یزد ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی و یکهزار و ۷۲۰ اثر ثبت ملی دارد.

شهر یزد به عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی ارزشمندی است.

یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخه‌ها، شیرینی، شهر قنات، قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته می‌شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماه محرم کووید-19 یزد میراث فرهنگی فضای مجازی امام حسین پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماه محرم کووید 19 ویروس کرونا ماه محرم کووید 19 یزد میراث فرهنگی فضای مجازی امام حسین فضای مجازی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • هرکاری کنید، محرم عصبانی نمی‌شود!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • گول خوردیم؛ این تصویر ترانه علیدوستی فیک از آب درآمد
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور